Over ons

Wie zijn wij en waar staan we voor?

Mooiemeubeltjes.nl is een webshop waar u meer dan 700 design meubels ontdekt van het Belgisch design merk Kokoon Design. Kokoon Design kenmerkt zich door betaalbaar design meubilair. Dit is ook de reden waarom u bij ons op het juiste adres bent, want design meubels hoeven niet veel te kosten. Op zoek naar design stoelen, design banken, design verlichting, een design tafel of design woonaccessoires? Mooiemeubeltjes.nl heeft het in zijn assortiment. Wij hebben er bewust voor gekozen om ons collectie beperkt te houden, zodat u niet overweldigt wordt door het aanbod. Ons streven is om design meubels betaalbaar te houden, zodat deze bereikbaar zijn voor iedereen.

Designmeubels kopen bij Mooiemeubeltjes.nl

Mooiemeubeltjes.nl heeft op dit moment geen fysieke winkel en de verkoop van designmeubels gebeurt uitsluitend op onze webshop. Dit heeft wel als voordeel dat we onze prijzen laag kunnen houden.

Kokoon Design

Mooiemeubeltjes.nl verkoopt op dit moment uitlsuitend design design meubilair van het Belgische merk Kokoon Design. KoKoon Design is een jong meubel design merk uit Belgie. De stijl van Kokoon is de afgelopen 10 jaar door heel Europa verspreid.  De designers van Kokoon Design halen hun inspiratie uit de laatste design trends en ontwikkelen hierdoor design meubels die voor iedereen bereikbaarn en betaalbaar  zijn. Elk jaar worden er ongeveer 50 nieuwe designs uitgebracht.  De collective behelst een ruime keus van design tafels, design stoelen, design barkrukken en woonaccessoires.

 

Over ons

Welkom bij mooiemeubeltjes.nl! Leuk dat u een bezoek brengt aan onze webshop. Bij ons vindt u de allermooiste design meubels en woonaccessoires. Kortom alles op het gebied van wonen. Wij streven naar een zo compleet mogelijk aanbod. Als u iets mist in onze webshop laat het dan zo spoeding mogelijk aan ons weten! Wij wensen u veel winkelplezier!

Neem contact met ons op

Telefoon
085-8884856
E-mail
info@mooiemeubeltjes.nl

Facebook

Pinterest